Με Καμπανιακό ο Κάλας

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί τον Καμπανιακό και είναι πολύ πιθανόν η ημερομηνία να είναι ορόσημο αν επιβεβαιωθεί ως η ημερομηνίας έλευσης του Άλεξ Κάλας, αλλά και των…Γερμανών συμπαικτών του.

Τον αγώνα με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο προφανώς και κανένας από τους φίλους του ΑΡΗ δεν θέλει να τον θυμάται. Είναι πολύ πιθανόν όμως το παιχνίδι που θα γίνει στο Κλ. Βικελίδης στις 8 Φλεβάρη να είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί τον Καμπανιακό και είναι πολύ πιθανόν η ημερομηνία να είναι ορόσημο αν επιβεβαιωθεί ως η ημερομηνίας έλευσης του Άλεξ Κάλας, αλλά και των…Γερμανών συμπαικτών του.

Η πληροφόρηση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει ότι εκτός απροόπτου τότε ο ελληνοαμερικανός θα είναι στην Θεσσαλονίκη και θα θελήσει να παρουσιάσει το γενικότερο πλάνο του για τον ΑΡΗ, αλλά και με αποδείξεις να φανερώσει το μέγεθος των συμπαικτών του. Βέβαια η παρουσία και μόνο ανθρώπων όπως ο Ντίτερ Χένες εφόσον έρθει στην Θεσσαλονίκη αποτελεί εγγύηση από μόνη της, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο κόσμος του ΑΡΗ διψάει για ενημέρωση, αλλά και για ανθρώπους που θα μπορέσουν επενδυτικά να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα