"Ευκαιρία να πάμε στο +4"

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ περιμένει… κόσμο στο γήπεδο

Δηλώσεις σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.  Κακά τα ψέματα. Θα πάμε περισσότερο με τα παιδιά, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενώ θα πάρουμε και τρείς παίκτες από το Ερασιτεχνικό τμήμα. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η συνεργασία μας με τον Ερασιτέχνη, είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. Βοηθάει αυτό ακόμη περισσότερο, την πορεία της ομάδας. Θα πάμε να παίξουμε χαλαρά.

Για τον αγώνα με τον Άρη και την προσέλευση του κόσμου:

«Σίγουρα δεν τρέφουμε αυταπάτες. Δεν περιμένουμε να έρθει τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο. Είμαι όμως σίγουρος ότι η μάχη της κερκίδας θα κερδηθεί κατά κράτος από τους δικούς μας φιλάθλους.  Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν καλά μηνύματα. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, εκπέμπει υγεία και σεβασμό. Εχει καλή οργάνωση.

Είναι μια καλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από την Αρη με 4 βαθμούς. Σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι, που θα καθορίσει τα πάντα.

Είναι όμως σημαντικό από πλευράς πρεστίζ αλλά και επιβεβαίωσης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά δεν πρέπει να… φορτώσουμε πολύ αυτό το ματς. Εχω την αίσθηση ότι η ομάδα, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα παιδιά το θέλουν.

Είμαι πεπεισμένος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο με Καβαλιώτες φιλάθλους. Ο Καβαλιώτης φίλαθλος έχει αναλογιστεί την κρισιμότητα του αγώνα και το γήπεδο θα ζήσει παλιές καλές στιγμές».

Προτεινόμενα Άρθρα