Είχε… λόγο

από AllAboutARIS

Η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κάμπος και η δουλειά που κάνουν στα τελειώματα η αιτία που ο επιθετικός του ΑΡΗ αφιέρωσε το γκολ του στον προπονητή του.

Ο πανηγυρισμός του Αντώνη Καπνίδη με το που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 90΄ επιβεβαίωσε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρά τις δυσκολίες που προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Η κίνησή του πάντως να κατευθυνθεί τρέχοντας για να αγκαλιάσει τον Πάουλο Κάμπος και να του αφιερώσει το γκολ μόνο τυχαία δεν ήταν. Εχει να κάνει με την «σχέση» που έχει αναπτύξει με τον βραζιλιάνο τεχνικό που βλέπει στον 22χρονο φορ, πολλά καλά στοιχεία και δουλεύει αρκετά μαζί του στις προπονήσεις.

Ο 57χρονος τεχνικός του ΑΡΗ έχει επισημάνει πολλές φορές στον Καπνίδη ότι πρέπει να δουλέψει στα τελειώματά του και δεν είναι λίγες οι φορές που κάθεται μετά το τέλος της προπόνησης μαζί του και τον βοηθάει με δικές του σέντρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το γκολ που πέτυχε ο Καπνίδης προχθές είναι προϊόν αυτής της δουλειάς αφού ο Κάμπος του υποδεικνύει συνεχώς πώς να τελειώνει με το αριστερό στην απέναντι πλευρά της εστίας, κάτι που δεν έκανε στην φάση του πρώτου ημιχρόνου αλλά- ευτυχώς- στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας.

Προτεινόμενα Άρθρα