Στεναχωρεί η… ισορροπία λαθών-ασίστ

από AllAboutARIS

Οι προπονητές αρκετές φορές μετά από έναν αγώνα αναφέρονται στην κρίσιμη… ισορροπία ανάμεσα στα λάθη και τις ασίστ, κομμάτια του παιχνιδιού τα οποία σαφέστατα και επηρεάζουν την εξέλιξη μίας αναμέτρησης. Αυτό ξεχνάει ο ΑΡΗΣ από το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, αλλά οι «κίτρινοι» το πάλεψαν για 20 λεπτά κόντρα στην ομάδα που λογικά θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Βλέποντας τα στατιστικά, νομίζω ότι σαφώς και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θέλει να ξαναδεί ανάλογα νούμερα λαθών-ασίστ.
Ο ΑΡΗΣ έδωσε 13 ασίστ αλλά έκανε 19 λάθη,  κάτι απαγορευτικό για μία ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την νίκη. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε στο ίδιο κομμάτι,29 ασίστ και 14 λάθη. Τεράστια η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Το θετικό ήταν τα ριμπάουντ μιας και απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην ρακέτα, ο ΑΡΗΣ είχε 35 ριμπάουντ, τα δέκα εκ των οποίων επιθετικά, επίδοση σημαντική αν σκεφτεί κανείς και την απουσία του Σίμτσακ ο οποίος προσφέρει λύσεις.
Ο Δημήτρης Πρίφτης δοκίμασε σχήματα, προσπάθησε να βάλει μέσα στο παιχνίδι τεχνικά κομμάτια τα οποία θα χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια όπως για παράδειγμα η πίεση με παγίδες σε όλο το γήπεδο, που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα