Μπορούσε κάτι παραπάνω

από AllAboutARIS

Οι δύο νέες μεταγραφές, Χαρά Νεοφύτου και Σούλα Σπυριδωνίδου, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους.

Ο ΑΡΗΣ από την αρχή του αγώνα φάνηκε δυνατός και έπαιξε το παιχνίδι στα ίσια.Αλλά μετά από μία άτυχη στιγμή στο 10` βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην συνέχεια του αγώνα οι κίτρινες πίεσαν και παίζοντας έξυπνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν. O ΑΡΗΣ ισοφάρισε στο 30` της αναμέτρησης με όμορφο σουτ της Σούλας Σπυριδωνίδου έξω από την περιοχή, η οποία Σούλα έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας. Η φάση ξεκίνησε από την προσπάθεια που έκανε η Χαρά Νεοφύτου που έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και μετά πάσαρε την κατάλληλη στιγμή προς την Σούλα, η οποία έκανε το 1-1 στο 30` της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του χωρίς όμως να χάσει κλασικές ευκαιρίες. Με τον ΑΡΗ να παίζει με αντεπιθέσεις με κύριους εκφραστές την Χαρά Νεοφύτου και την Σούλα Σπυριδωνίδου.

Στο 77` σε ένα μπέρδεμα που έγινε στην άμυνα του ΑΡΗ βγήκε τετ α τετ η Γκάτσου και έκανε το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε η Εύα Αργυροπούλου στην προσπάθεια της να κόψει την πάσα προς την Γκάτσου και αμέσως έγινε αναγκαστική αλλαγή,με την Νένα Τερζοπούλου να μπαίνει στον αγώνα.Και στο 83` ο ΠΑΟΚ με την Αδαμάκη έκανε το 3-1 που ήταν το τελικό σκορ.

Από τον ΑΡΗ έκαναν ντεμπούτο οι δύο νέες μεταγραφές η Χαρά Νεοφύτου και η Σούλα Σπυριδωνίδου και με τον ΑΡΗ έπαιξε για πρώτη φόρα φέτος και η Νένα Τερζοπούλου,που επέστρεψε στην ομάδα από τις 7/11/2014.

Τον αγώνα στην Τριανδρία τον παρακολούθησαν και πολλοί φίλαθλοι του ΑΡΗ δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.
Επόμενος αγώνας για τις κίτρινες είναι την Κυριακή 18/1/2015 εναντίον της ΑΕ Γλυφάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α Εθνικής.

ΑΡΗΣ(Δουβαρτζίδης):Γαβριηλίδου,Χουτουριάδου,Κολλήγα,Πασπάλη,Μίχου,Παράσχου,Κηπουρού(66` Αργυροπούλου,-αλλάγη λόγω τραυματισμού 78` Τερζοπούλου),Νεοφύτου(89` Βουτσά),Μαντατζή,Καλογεροπούλου,Σπυριδωνίδου

Eνημέρωση από τη σελίδα του τμήματος στο Facebook

Προτεινόμενα Άρθρα