Από τον πάγκο στις… σουϊτες

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ του 2015 θα εμφανιστεί, πρώτη φορά, σήμερα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στον ΑΡΗ ως προπονητής-μάνατζερ και το διάστημα που έμεινε στην ομάδα λειτούργησε έχοντας ακόμα περισσότερες ευθύνες από τις συμφωνηθείσες. Η έλευση Γαλανού σήμανε, επί της ουσίας, και το τέλος του (προσωρινό όπως αποδείχθηκε), μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στις 19 Οκτωβρίου.

Στο διάστημα που μεσολάβησε έγιναν διάφορα και το όνομά του συντηρήθηκε -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στην επικαιρότητα των “κίτρινων”. Μέχρι που τις πρώτες μέρες του νέου έτους ανέλαβε, μαζί με τον αδερφό του εξ` Αμερικής, το “χρίσμα” στη διοίκηση του καραβιού, που λέγεται ΑΡΗΣ.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή και για τον Καλαϊτζίδη. Ειδικά, μετά τον πολυσύνθετο ρόλο που έχει αναλάβει, όντας ο άνθρωπος που θα “προστατεύσει” την επένδυση του Αλεξ Κάλας. Οι αρμοδιότητές του θα είναι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δε θα είναι όμως προπονητής, γεγονός που σαφώς θα ξενίζει και τον ίδιο, ο οποίος μέχρι πριν μερικές εβδομάδες προπονούσε τους παίκτες, που προπονεί σήμερα ο Πάουλο Κάμπος.

Καιρό πριν στον πάγκο δίνοντας οδηγίες, σήμερα στα επίσημα και βλέποντας το παιχνίδι ως διοικητικό στέλεχος υπό… σύστασης εταιρείας.

Καλή αρχή σε όλους…

Προτεινόμενα Άρθρα