Να μπει με το δεξί

από AllAboutARIS

Νικηφόρα θέλουν να ξεκινήσουν οι "κίτρινοι" τις υποχρεώσεις τους για το 2015

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει στο 2015 ο ΑΡΗΣ, ο οποίος σήμερα στις 17:00 υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με την ηρεμία να αρχίζει να επανέρχεται σιγά-σιγά στην ομάδα και τον… αέρα της 1ης θέσης, οι “κίτρινοι” δεν θέλουν να πέσουν θύματα εκπλήξεως και στοχεύουν σε ένα εύκολο και γρήγορο τρίποντο, το οποίο θα τους κρατήσει στην κορυφή πριν το κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Καβάλα.

Χωρίς Πόι

Από τις απουσίες που μετράει ο Πάουλο Κάμπος για το σημερινό παιχνίδι, σίγουρα η πιο ηχηρή είναι αυτή του Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας και ο Βραζιλιάνος ελπίζει να μην κοστίσει η απουσία του, ρίχνοντας στην ενδεκάδα τον Αντι Ρένια. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Γκόλιας, Μαζουλουξής και ο Χιντασέλι, ο οποίος αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Κάμπος.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.

Προτεινόμενα Άρθρα