"3η και νικηφόρα"

από AllAboutARIS

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζει το παιχνίδι με τον ΑΡΗ ο προπονητής της.

Για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΑΡΗ είναι ένας ακόμα κρίσιμος αγώνας στην προσπάθεια της να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση ώστε να έχει πλεονέκτημα στα πλέι άουτ. Η «Ένωση» μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως, στον Α΄γύρο κατάφερε να νικήσει τον ΑΡΗ στην έδρα του με 3-0. Για την ΑΕΚ ακόμα και η κατάκτηση σετ θα είναι σημαντική για να αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΡΗ. Η νίκη στη Μίκρα την πρεμιέρα είναι μία από τις δύο νίκες που έχει σημειώσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (η δεύτερη είναι με τη Λαμία στη Γλυφάδα).

Πάλι με Ζοφόλη

Προπονητής στην ΑΕΚ θα είναι και πάλι ο Ζήνων Ζοφόλης καθώς δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της αδειοδότησης του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ. Τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ κάνουν προπονήσεις οι κεντρικοί Δημήτρης Χατζόπουλος, Γιώργος Σφενδυλάκης αλλά για την έκδοση του δελτίου του πρώτου υπάρχει εκκρεμότητα με το καρτολίνο του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με τον δεύτερο δεν έχει υπάρξει αποδέσμευση από τη ΜΕΝΤ όπου αγωνίζονταν.

O Zήνων Ζοφόλης δήλωσε για τη συνάντηση του Σαββάτου: «Η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση στην Ορεστιάδα . Πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη εναντίον του ΑΡΗ γιατί στο διάστημα που μεσολάβησε δούλεψε πολύ με τον κύριο Χριστόφ. Ο ΑΡΗΣ έχει και εκείνος τα προβλήματά του. Θα προσπαθήσουμε να επικεντρώσουμε την τακτική μας πάνω στα αδύνατα σημεία του. Ελπίζω η τρίτη μου παρουσία στον πάγκο της ΑΕΚ να είναι και η τυχερή ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη… Ήταν προγραμματισμένο να κοουτσάρω τελευταία φορά στον αγώνα με την Ορεστιάδα αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που θα πρέπει να μείνω… Έχω πει ότι είμαι πάντα στη διάθεση της ΑΕΚ και όποτε με καλούν θα ανταποκρίνομαι…».

Προτεινόμενα Άρθρα