"Να γυρίσουμε σελίδα, για να πάει ο ΑΡΗΣ μπροστά"

από AllAboutARIS

""Να γεμίσουμε το γήπεδο την Κυριακή"

Μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος έστειλε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Για την αβεβαιότητα στον ΑΡΗ το τελευταίο διάστημα: “Οχι μόνο τις γιορτές, αλλά όλο το διάστημα από το καλοκαίρι περάσαμε δύσκολα, πλέον όμως προχωράμε με αισιοδοξία”.

Για την αισιοδοξία του όσον αφορά την πλευρά Κάλας: “Το πρώτο και κυριότερο είναι οι πληρωμές και η διάθεση να προπληρώνουν κάθε εβδομάδα ή στη χειρότερη κάθε 15 μέρες. Είναι πιο ελεγχόμενο και όλοι θα έχουν χρήματα στις τσέπες τους. Το πιο βασικό είναι όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν όραμα για τον ΑΡΗ”.

Για την εκκαθάριση: “Εχουμε βάλει τόσες φορές την υπογραφή μας για την εκκαθάριση. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τελευταία και η θυσία του συλλόγου να πάρει σάρκα και οστά”.

Για το αν θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Γίνονται ακόμα συζητήσεις. Είχα τη διάθεση όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσω σε διαφορετικά σχήματα και τώρα θα προσπαθήσω το ίδιο με όλες μου τις δυνάμεις. Γίνονται κάποιες ζυμώσεις και με τους παλαιμάχους, όπως τους Κούη, Ζήνδρο και Κωνσταντινίδη, αλλά και με τον Χρηστίδη για να έχουμε ένα άτομο στην Αθήνα. Αυτά τα ονόματα είναι που μας δίνουν και επιπλέον ενθουσιασμό και εγώ προσωπικά νιώθω όραμα. Θα είμαστε σαν ένα άτυπο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρέπει αυτή τη στιγμή, έχοντας αλλάξει σελίδα, να μην μείνουμε σε μικρότητες και να μην θέλουμε τον έναν ή τον άλλον. Είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα, αυτές οι σκέψεις θα είναι παρελθόν. Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα για να πάει ο ΑΡΗΣ μπροστά και θα πάει μπροστά”.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: “Την Κυριακή πρέπει να νιώσουμε ότι παίζουμε Σούπερ Λιγκ. Με την ώρα του αγώνα, η οποία είναι πρώτης κατηγορίας, η Nova μας κλείνει το μάτι. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο. Η μετάδοση της ώρας είναι τιμητική”.

Για το θέμα της διαιτησίας: “Εγώ θέλω σε σχέση με τους παίκτες, να έχω έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Δέχομαι οι αντίπαλοι να έχουν έναν ενθουσιασμό, αλλά αυτό το πάθος να μην υπερβαίνει τα όρια και έχουμε προβλήματα, δηλαδή να μας παίζουν υπερβολικά και σκληρά οι πρώην μου συνάδελφοι”.

Προτεινόμενα Άρθρα