Κρούση σε Κούη-Ζήνδρο

από AllAboutARIS

Ανοιγμα στους βετεράνους από τη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Η οργάνωση του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα από την πλευρά Κάλας φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο την εμπλοκή των βετεράνων στην ομάδα και σε πρώτη φάση αυτή των Ντίνου Κούη και Γιώργου Ζήνδρου.

Οι δύο άνδρες είχαν χτες συνάντηση με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην οποία έγινε μία πρώτη συζήτηση για την παρουσία τους στη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι άλλωστε αυτός που πάντα εξέφραζε την εκτίμηση του προς το πρόσωπο των βετεράνων και την βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία τους στην ομάδα. Για αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση, που φανερώνει και ένα άνοιγμα στις… παλιές φρουρές του συλλόγου, οι οποίες σίγουρα μπορούν να εμπνεύσουν και τον κόσμο. 

Αν οι Κούης και Ζήνδρος πουν τελικά το “ναι”, τότε θα πλαισιώσουν τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Λεωνίδα Μπακούρα, με τον πρώτο να έχει τον ρόλο του εφόρου και τον δεύτερο εκείνον του ειδικού συμβούλου. Παράλληλα στο…σχήμα θα μετέχουν και ο πρώην επίσης ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης και φυσικά ο Γιώργος Γιακουμίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα