Ολική ανατροπή με Νικηφορίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισως και σήμερα το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές

Θέμα Νικηφορίδη τίθεται ξαφνικά στον ΑΡΗ, όπου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την επιστροφή του στο ρόστερ της ομάδας.

Αν και υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια στο τμήμα για τη συμπεριφορά του έμπειρου ακραίου, η αδυναμία για την κάλυψη του κενού του, οδήγησε τους “κίτρινους” στην απόφαση να διαπραγματευτούν την επιστροφή του, καθώς και ο ίδιος εμφανίζεται πλέον πιο διαλλακτικός. Μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Νικηφορίδης να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Γιάτση για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Τοι ερωτηματικό που τίθεται είναι πως η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, για έναν παίκτη που όπως υποστήριζε η ίδια, πήγε να χαλάσει το κλίμα της ομάδας πριν το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ με την ξαφνική του απόφαση να αποσυρθεί Τότε ο 34χρονος ακραίος είχε δίκιο όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη διαμονή του, αλλά ενώ έλεγε πως αποσύρθηκε, πριν λίγες μέρες έκανε προπονήσεις με την Ορεστιάδα και παρουσιαζόταν έτοιμος να υπογράψει με την ομάδα της Θράκης, ενώ ακόμα δεν έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα