Οικονόμου για πρόεδρος

από AllAboutARIS

Ποια τα δεδομένα για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη

Μετά τις αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ήρθε η ώρα να υπάρξουν ανακατατάξεις και στον Ερασιτέχνη, όπου η αυριανή μέρα είναι και η καθοριστική.

Αύριο το πρωί θα κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο η αίτηση της νέας διοίκησης, στην οποία φαίνεται πως “κλείδωσε” η παρουσία του Τάσου Οικονόμου. Την δεδομένη χρονική στιγμή Πρόεδρος του ΑΣ είναι ο Χρήστος Ταουξίδης και μάλιστα με την βούλα του δικαστηρίου-προσωρινής διαταγής. Το νέο συμβούλιο που θα οριστεί, θα αποφασίσει και για τις θέσεις με πιθανό Πρόεδρο τον Τάσο Οικονόμου, αλλά όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά..

Πόστο το οποίο είχε από τα τέλη Σεπτεμβρίου και για έναν περίπου μήνα, πριν αντικατασταθεί από τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη. Ο Οικονόμου τώρα θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Ταουξίδη, ο οποίος μαζί με ένα ακόμη μέλος όπως φαίνεται θα είναι οι μοναδικοί που θα συνεχίσουν από το τωρινό ΔΣ στο νέο σχήμα. Εκτός φυσικά αν υπάρξουν ζυμώσεις της τελευταίας στιγμής μέχρι αύριο. 

Μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης στο ειρηνοδικείο, αύριο το απόγευμα η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει στα γραφεία του συλλόγου, ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα και να πιάσει επίσημα δουλειά, έχοντας ουκ ολίγα ζητήματα να αντιμετωπίσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα