«Μία υγιής επιχείρηση, που θα την χαίρονται όλοι»

από AllAboutARIS

"Ομάδα χτισμένη πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα"

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Γιώργος Γιακουμίδης με αφορμή την ανάληψη του ΑΡΗ από τον Αλεξ Κάλας, μιλώντας για τα πλάνα και το όραμα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για την ομάδα.

Αναλυτικά: 

-Με ποιο σκεπτικό αναλαμβάνετε τον Αρη;

« Θα σας μιλήσω ως εκπρόσωπος του κ. Κάλας. Η επιθυμία του να αποκτήσει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Αρη, έγινε πραγματικότητα! Είναι, πράγματι, μεγάλη τιμή που μας ανατέθηκαν οι τύχες του Αρη γι αυτή τη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό για τον κ. Κάλας, διότι έχει μεγάλα σχέδια γι αυτή την ομάδα, σχέδια τα οποία εν καιρώ, βήμα-βήμα, θ΄ αποδειχθούν».

-Ο Αρης έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με το “καλημέρα“, δεδομένου πως βρήκατε απλήρωτους ποδοσφαιριστές.

«Αυτό είναι το λιγότερο. Πραγματικά είναι πολλά τα προβλήματα που έχει ο Αρης. Το δικό μας καθήκον είναι, μέχρι τέλους του χρόνου, να είμαστε πρωταθλητές. Ακολούθως, να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, ώστε να απαλλαγεί οριστικά ο Αρης από τα βάρη του παρελθόντος. Και επίσης, να προετοιμάσουμε την ομάδα και οργανωτικά και αγωνιστικά, ώστε να συγκροτηθεί μια καινούρια υγιής εταιρία, σύμφωνα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ».

-Ο Αλεξ Κάλας, πως οραματίζεται τον Αρη;

« Εν ολίγοις, διότι δεν θέλω να λέω πολλά, άλλωστε είναι πάγια εντολή του να είμαστε φειδωλοί, ονειρεύεται να χτίσει τον Αρη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, προκειμένου να καταστεί μια υγιής επιχείρηση την οποία θα χαίρονται όλοι. Περισσότερα, βέβαια, θα σας πει ο ίδιος σε 15-20 μέρες που θα είναι εδώ και τότε θα μπορέσετε να τον ρωτήσετε περισσότερα πράγματα».

-Να τον περιμένουμε, λοιπόν, τέλη του Γενάρη, μαζί με τους κ.κ Χένες και Φόϊχτ;

« Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογές μας χάλασαν τα σχέδια, διότι στο ματς της 25ης Ιανουαρίου, προγραμμάτιζε να είναι εδώ. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα δεν θα έχει αγωνιστική. Προσπαθούμε, λοιπόν, να βρούμε κενές ημερομηνίες, ώστε να έρθουν και να δουν την ομάδα να αγωνίζεται σε εντός έδρας παιχνίδι. Οποτε καταστεί αυτό εφικτό, θα έρθουν».

-Οι προτεραιότητές σας, σε αυτές τις πρώτες ημέρες σας στον Αρη;

« Καταρχήν, πρέπει να καταγράψουμε τη σημερινή κατάσταση της ομάδας, να την αντιληφθούμε πλήρως και ύστερα θα προγραμματίσουμε τι θα κάνουμε και πότε, πάντοτε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, γιατί ο Αρης πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα και δια μέσου των εξετάσεων που θα δώσουμε ως διαχειριστική αρχή, να τις περάσουμε κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου».

-Ο κόσμος, η ομάδα, θέλει μεταγραφές.

« Θα γίνουν μεταγραφές, σύμφωνα με τη θέληση του κ. Κάμπος».

-Ο οποίος, για να το ξεκαθαρίσουμε, παραμένει προπονητής στον Αρη;

« Και ο κ. Κάμπος και ο κ. Τοπαλίδης».

-Και ο κ. Τοπαλίδης;

«Ναι, πήγα να του το ανακοινώσω, τον θέλουμε, πιστεύω να μείνει»

Προτεινόμενα Άρθρα