Η άφιξη Κάλας

από AllAboutARIS

Ο Αλεξ Κάλας θέλει να συνδυάσει την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη με εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και τη διεξαγωγή της Γ.Σ.

Η προκήρυξη εκλογών για τις 25 του μήνα που επηρεάζει και το πρόγραμμα των αγώνων του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν και πότε θα οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές) εκτός απροόπτου αλλάζει και την ημερομηνία άφιξης του Αλεξ Κάλας στην Θεσσαλονίκη. Ο νέος κάτοχος του μάνατζμεντ του ΑΡΗ είχε προγραμματίσει τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη στις 22 του μήνα προκειμένου να παρακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η αλλαγή μεταβάλει και τα σχέδιά του και ίσως καθυστερήσει τον ερχομό του που θα καθοριστεί από το πρόγραμμα της ομάδας. Δεν αποκλείεται το διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη να οριστεί και η Γ.Σ του ερασιτέχνη ώστε να παρουσιαστεί σε αυτή και να πάρει την νομιμοποίηση που θέλει. Το πιθανότερο μάλιστα είναι μαζί του να είναι και οι δυο γερμανοί εφόσον βολέψει το πρόγραμμά τους. Άλλωστε η δική τους συμμετοχή στο πρότζεκτ εξαρτάται από την σύσταση νέας ΠΑΕ και την ΑΜΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα