Δυο συν 4 προσθήκες

από AllAboutARIS

«Τρέχει» η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για να ενισχύσει την ομάδα. Σε ποιες θέσεις θα αποκτηθούν παίκτες.

Η καθυστέρηση που υπήρξε στην λήψη απόφασης για την ανάθεση του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος, υποχρεώνει την πλευρά Κάλας να κάνει αγώνα δρόμου για να ενισχύσει την ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ξεκίνησε στις 3 του μήνα. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο ΑΡΗΣ λόγω εκλογών δεν θα δώσει πολλά παιχνίδια μέσα στον Γενάρη και επομένως δίνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης των νέων παικτών.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που θα χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα έχει κάνει μια σχετική προεργασία χωρίς φυσικά να μπορέσει να προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες αφού μέχρι χθες το βράδυ δεν ήταν 100% βέβαιος ότι ο Α.Σ θα ανάψει το πράσινο φως. Στο πλάνο του είναι η απόκτηση 5-6 παικτών με… προοπτική Football  League. Δηλαδή όσοι αποκτηθούν τώρα να λογίζονται παίκτες του βασικού κορμού και της επόμενης χρονιάς.

Με την επικείμενη επιστροφή στο ρόστερ  των Σανιά και Νλουντούλου, ήδη ο αριθμός των ξένων φθάνει στους έξι με δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα, τεσσάρων από αυτούς. Άρα το βάρος θα δοθεί στην ελληνική αγορά με περιπτώσεις από Σούπερ Λιγκ και Football League. Ο Καλαιτζίδης θα κινηθεί πάνω στο πλάνο που υπήρχε, δηλαδή στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός δεξιού μπακ, ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού χωρίς φυσικά να αποκλείεται η προσθήκη και κάποιου ακόμη ανάλογα με τις αποχωρήσεις (π.χ όπως γίνεται με την αποχώρηση Ατματσίδη).

Οι πρώτες επίσημες επαφές θα γίνουν από σήμερα ούτως ώστε οι κινήσεις να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και να αποκτήσουν το ίδιο γρήγορα δικαίωμα συμμετοχής. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν σε αγωνιστική δράση και δεν θα χρειαστούν χρόνο όπως ο Δάρλας που προέρχονταν από εξάμηνη αποχή.

Προτεινόμενα Άρθρα