Ενίσχυση… χτες

από AllAboutARIS

Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι ο ΑΡΗΣ, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία

Η χτεσινή ήττα από τον Παμβοχαϊκό φανέρωσε για μία ακόμη φορά την επιτακτική ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στο βόλεϊ του ΑΡΗ.

Μία ομάδα μόλις οκτώ παικτών λίγο έλειψε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, ο πάγκος όμως που δεν έχει και η κούραση την λύγισαν, με αποτέλεσμα να φύγει μόνο με έναν βαθμό την Κόρινθο. Με αυτόν οι “κίτρινοι” έφτασαν τους 9 βαθμούς, οι οποίοι αποτελούν και τη συγκομιδή τους στον 1ο γύρο. Σε αυτόν η ομάδα μετράει μόλις τρεις νίκες και αν υπάρξουν άμεσα αλλαγές προς το καλύτερο, τότε είναι δεδομένο πως δεν θα αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ και έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό.

Ο Γιάτσης “χτύπησε” και χτες το “καμπανάκι” για τη διοίκηση, η οποία όμως όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ευθύνες του τμήματος. Κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού τα έσοδα είναι πενιχρά, είναι υποχρεωμένη όμως να βρει λύσεις, αν δεν θέλει να χρεωθεί μία εφιαλτική σεζόν.

Το μόνο σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως μετά και την αποχώρηση του Μπέλλου, ο ΑΡΗΣ πρέπει να κινηθεί εντός της εβδομάδας για την απόκτηση ενός ακραίου και ενός διαγώνιου πριν την έναρξη του 2ου γύρου και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. 

Προτεινόμενα Άρθρα