Απόψε… μάλλον κληρώνει

από AllAboutARIS

Λογικά, μέχρι το βράδυ θα γνωρίζουμε σε ποιον από τους Αλεξ Κάλας ή Λούις Ολιβερ θα περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η μέρα της κρίσης για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και κατ΄ επέκταση και τον ερασιτέχνη έφτασε. Τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν όλοι οι αρειανοί που έγιναν, κατά τη διάρκεια των γιορτών, παρατηρητές μιας κατάστασης που μπορεί να χαρακτηριστεί και τραγελαφική. Το απόγευμα στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του ΑΡΗ (Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΜΑ και οργανωμένων οπαδών) για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνάντηση αρχικά θα αναλυθεί από τους νομικούς που συμμετέχουν στην πενταμελή επιτροπή το αποτέλεσμα του ελέγχου που έγινε στους δυο επιχειρηματίες που έχουν καταθέσει πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα στοιχεία που προσκομίστηκαν για την πιστοληπτική τους ικανότητα, τον κύκλο εργασιών των εταιριών τους και φυσικά το πλάνο που έχουν όχι μόνο το διάστημα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αλλά και την εκκαθάριση και τη σύσταση νέας ΠΑΕ.

Από τη μια έχουμε τον Αλεξ Κάλας, που φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα, που αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ως το καλοκαίρι, καθώς και τα έξοδα της εκκαθάρισης και της σύστασης νέας ΠΑΕ καλύπτοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που θα ορίσει η Γ.Σ του ερασιτέχνη. Για το τελευταίο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα είναι μόνος του αλλά θα έχει την συνδρομή των Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Φόιχτ και την πολύτιμη βοήθειάς τους που εγγυάται η χρόνια ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο.

Από την άλλη έχουμε μια ακόμη απόπειρα, μετά τη Λάρισα, του Λούις Όλιβερ να εμπλακεί σε μια ελληνική ομάδα. Ο Ισπανός, σύμφωνα με όσα έχει πει θα βάλει 700.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και θα καλύψει την ΑΜΚ. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει στο ότι προπονητής θα παραμείνει ο Πάουλο Κάμπος και υπόσχονται άμεσα μεταγραφές. Οι ισπανοί με ισπανούς λόγω εντοπιότητας και ο Κάλας με την επιστροφή στην ομάδα άμεσα των Σανιά και Νλουντούλου.

Ο ερασιτέχνης θέλοντας ασφαλώς να… μοιραστεί την κρίσιμη απόφαση έχει καλέσει όλους τους θεσμικούς φορείς του ΑΡΗ ώστε να παρθεί συλλογικά η καλύτερη για τον ΑΡΗ απόφαση. Υπομονή λογικά ως απόψε το βράδυ που θα γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος…

Προτεινόμενα Άρθρα