Καμία επικοινωνία με τους παίκτες

από AllAboutARIS

Κόντρα σε όλες τις υποσχέσεις που υπήρξαν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη προς τους ποδοσφαιριστές για ενημέρωση, δεν υπήρξε καμία απολύτως επικοινωνία μέχρι τώρα.

Δυσφορία έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ το γεγονός ότι ενώ από πλευράς του Ερασιτέχνη τους είχαν υποσχεθεί ότι μέχρι τη Δευτέρα θα τους ενημέρωναν για τις εξελίξεις και διάβαζαν ακόμα και σήμερα στον Τύπο ότι θα υπάρξει επικοινωνία, εντούτοις κανείς από τη διοίκηση του ΑΣ δεν επικοινώνησε μαζί τους. Εκτός βέβαια από το ό,τι δεν μαθαίνουν από πρώτο χέρι για τις διοικητικές εξελίξεις, μένουν και απλήρωτοι. Όπως τα Χριστούγεννα έτσι και την πρωτοχρονιά θα κάνουν γιορτές χωρίς να έχουν πληρωθεί.

Υπάρχει βέβαια σε εκκρεμότητα ένα αίτημα του Ερασιτέχνη προς την πλευρά τόσο του Κάλας όσο και των Ισπανών να διευκολύνουν ταμειακά και να τους εκχωρηθούν ποσοστά από τα τηλεοπτικά, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο. Προκαλεί πάντως φοβερή εντύπωση ότι αυτό ακριβώς είχε προτείνει την προηγούμενη εβδομάδα η πλευρά Κάλας και το είχε απορρίψει η διοίκηση του ΑΣ.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι αναίτιες καθυστερήσεις, να γίνει αυτό που πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το ποδοσφαιρικό τμήμα να αποκτήσει διοίκηση η οποία θα φέρει την ηρεμία, τη σταθερότητα και το όραμα για την επόμενη μέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα