Και… τρίτος πόλος ως το καλοκαίρι!

από AllAboutARIS

Ο Άλεξ Κάλας και ο Λουίς Όλιβερ θεωρούνται ως οι δυο πόλοι ανάμεσα στους οποίους πρέπει να αποφασίσει ο ΑΣ ΑΡΗΣ για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να μην καταλήξει σε κανέναν από τους δυο.

Ο Άλεξ Κάλας και ο Λουίς Όλιβερ θεωρούνται ως οι δυο πόλοι ανάμεσα στους οποίους πρέπει να αποφασίσει ο ΑΣ ΑΡΗΣ για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να μην καταλήξει σε κανέναν από τους δυο.

Φαβορί ανάμεσα στους δυο είναι ξεκάθαρα ο Κάλας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η επιθυμητή λύση για τον ΑΣ. Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτος πόλος που όμως θα εμφανιστεί-παρουσιαστεί μόνο στην περίπτωση που αποφασιστεί ότι εκτός των Ισπανών (που οι πάντες είναι επιφυλακτικοί λόγω των γνωστών γεγονότων με Λάρισα, Ισπανία, αλλά και ΑΣ ΑΡΗ το καλοκαίρι) δεν αποτελεί λύση ούτε ο Κάλας.

Είναι ξεκάθαρα ότι οι προοπτικές του τελευταίου είναι οι περισσότερες και έχει αρκετούς υποστηρικτές, αλλά ένα συμβούλιο του ΑΣ που προέκυψε με τις ευλογίες του Γιώργου Γαλανού, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα αποφασίσει τόσο εύκολα να δώσει την ομάδα στον αδερφό του Δημήτρη Καλαιτζίδη ή αν προτιμάται στον ίδιο τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του Κάλας…έσβησε τον κύριο λόγο ενστάσεων που είχε να κάνει με την απαίτηση αποπληρωμής των δεδουλευμένων των παικτών.

Βέβαια αυτομάτως γεννάται το ερώτημα. Αν όχι οι Ισπανοί, όχι και ο Κάλας τότε ποιος; Η απάντηση για όσους βιάζονται δεν είναι Γιάννης Ιωαννίδης. Δεν έχει καμία εμπλοκή ακόμα και δεν θα έχει άμεσα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι βέβαια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ή σύντομα μία εμπλκή του στον Ερασιτέχνη. Ο τρίτος πόλος είναι αυτός που έχει οδηγήσει τους ανθρώπους του ΑΣ σε αυτή την ανεξήγητη καθυστέρηση, που από ότι φαίνεται έχει εξήγηση.

Ο τρίτος πόλος, λοιπόν εξασφαλίζει χρηματοδότηση στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όπου ο ΑΣ θεωρεί ότι θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τελείως διαφορετικό τρόπο για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Με όποιο ρίσκο μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση, αλλά και με την παράμετρο ότι κανένας Κάλας, Γαλανός ή Ισπανοί δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι αν αναλάβουν τώρα, θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι. Και πάλι από τον ΑΣ θα εξαρτώνται!

Σημειώνουμε ότι ο…πόλος θα προκύψει μόνο αν συμφωνήσουν το βράδυ ότι δεν…συμφωνούν στην περίπτωση του Κάλας. Φυσικά το AllAboutARIS παρακολουθεί από κοντά το θέμα και εφόσον διασταυρωθεί το ποιοι…εκπροσωπούν τον τρίτο πόλο, τότε θα ενημερώσει σχετικά τον κόσμο. Καλό θα ήταν όμως πρώτιστα, ενημέρωση να υπάρχει από τον ΑΣ ΑΡΗΣ για όλους και για όλα τα πιθανά σενάρια

Προτεινόμενα Άρθρα