Συμφωνία με Σανιά, Νλουντούλου, αν…

από AllAboutARIS

Δυο παίκτες που κατά γενική ομολογία μπορούν να προσφέρουν στον ΑΡΗ και αποχώρησαν τελείως άδικα και μάλιστα λίγο πριν μπουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τον ΑΡΗ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην περίπτωση που αναλάβει την ομάδα ο Άλεξ Κάλας.

Η πλευρά του Άλεξ Κάλας έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του ΑΣ με την οποία αναλαμβάνει να καλύψει το σύνολο των υποχρεώσεων μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεσμεύεται και για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος.

Ήδη ο Δημήτρης Καλαιτζίδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα με στελέχωση όλων των αναγκαίων τμημάτων, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και αυτό των γραφείων.

Ήδη έχουν γίνει κινήσεις που αφορούν το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης. Δυο παίκτες που κατά γενική ομολογία μπορούν να προσφέρουν στον ΑΡΗ και αποχώρησαν τελείως άδικα και μάλιστα λίγο πριν μπουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τον ΑΡΗ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην περίπτωση που αναλάβει την ομάδα ο Άλεξ Κάλας.

Ο λόγος για τον Σιντί Σανιά και τον Καέλ Νλουντούλου που βρίσκονται στο Παρίσι και περιμένουν την ειδοποίηση από τον Δημήτρη Καλαιτζίδη για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στην ομάδα. Δυο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα καθώς δεν χρειάζονται ούτε προσαρμογή, ούτε να “μάθουν” την ομάδα με δεδομένο ότι και προετοιμασία έχουν κάνει με τους κίτρινους.

Το θέμα είναι ότι για μία ακόμα φορά βλέπουν…καθυστερήσεις. Οι παίκτες περίμεναν από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ελαμβαναν το σήμα της επιστροφής και προφανώς είναι δύσκολο να καταλάβουν γιατί και πάλι είναι στην αναμονή.

Πρόκειται για δυο εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουν συμφωνήσει να επιστρέψουν και να βοηθήσουν τον ΑΡΗ, αλλά προφανώς δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα…

Προτεινόμενα Άρθρα