«Κουμπάρος» ο Φόιχτ

από AllAboutARIS

Η γνωριμία που έφερε την κοινή πρόθεση του Αλεξ Κάλας και των δυο γερμανών για επένδυση στον ΑΡΗ.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος ποια μπορεί να είναι η σχέση του Αλεξ Κάλας με δυο γερμανούς, και εν προκειμένω τον Ντίτερ Χένες και τον Βάλτερ Φόιχτ. Πως οι φαινομενικά αντίθετοι κόσμοι συναντήθηκαν και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να θέλουν να επενδύσουν από κοινού στον ΑΡΗ.

Υπεύθυνος για αυτό το… πάντρεμα είναι ο Βάλτερ Φόιχτ. Ο πρώην μάνατζερ της Ουλμ, ζει τα τελευταία χρόνια μεταξύ Γερμανίας και Μαιάμι όπου μοιράζει και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκεί γνώρισε τον Αλεξ Κάλας του οποίου η βάση είναι ως γνωστό το Μαϊάμι. Εκεί άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο πριν επεκταθεί και δημιουργήσει τη γνωστή αλυσίδα. Τα σπίτια του Κάλας με τον Φόιχτ είναι δίπλα-δίπλα και κάπως έτσι ξεκίνησε μια γνωριμία που κρατάει χρόνια.

Μέσω του Φοιχτ γνώρισε ο ομογενής επιχειρηματίας και τον Ντίτερ Χένες που κατάγεται όπως και ο Φόιχτ από το Ουλμ. Όταν άρχισε να ωριμάζει στο μυαλό του Κάλας η ιδέα να επενδύσει στο ΑΡΗ έριξε το… σπόρο και στους δυο γερμανούς που πριν του απαντήσουν θετικά πήραν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν για τον ΑΡΗ.

Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαιτζίδη θεωρεί ότι η γνώση που έχουν οι δυο άνδρες- πέρα από την οικονομική επιφάνεια- πάνω στο ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τις τεράστιες γνωριμίες, ειδικά του σημερινού Αντιπροέδρου της Μπάγερν Ντίτερ Χένες,θα φανούν πολύ χρήσιμες στον ΑΡΗ εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα