Το σήριαλ Κόκε κούρασε

από AllAboutARIS

Αν θέλει ο Γιώργος Γαλανός να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή οφείλει να τελειώσει… σήμερα το θέμα.

Σε κακόγουστο σήριαλ αρχίζει να μετατρέπεται η περίπτωση απόκτησης του Σέρχιο Κόκε αφού οι απόψεις διίστανται και έχουν αρχίζει να κουράζουν τον κόσμο. Από τη μια δηλαδή έχουμε τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να υποστηρίζει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον παίκτη και ότι απομένει να στείλει τα έγγραφα ώστε να έρθει αρχές Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη τους εκπροσώπους του να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι περιμένουν από την πλευρά του ΑΡΗ να δεχθεί τους όρους που έχουν θέσει για τα χρήματα της συμφωνίας.

Ουσιαστικά αυτό που ζητάει ο Ισπανός είναι να πάρει ως εγγύηση μέρος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο Γιώργος Γαλανός από την πλευρά του ζήτησε από τον ερασιτέχνη να δώσει ο ίδιος ως προκαταβολή το 30% του συμφωνηθέντος ποσού και το υπόλοιπο με τη μορφή εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για τα οποία είναι υπεύθυνος ο ερασιτέχνης. Από τον Α.Σ του ξεκαθάρισαν ότι πρακτικά αυτό δεν μπορεί να το κάνει πριν από τις αρχές του Ιανουαρίου.

Το ερώτημα είναι απλό. Γιατί ο Γιώργος Γαλανός που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει ότι θα βάλει όσα χρήματα χρειαστούν στον ΑΡΗ δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που θέλει ο 31χρονος παίκτης, δίνοντας τις προσωπικές εγγυήσεις που απαιτούνται, εφόσον φυσικά επιθυμεί να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή που θα τον βοηθήσει πολύπλευρα.  Θυμίζουμε ότι στην συνέντευξη τύπου είχε πει δημόσια ότι ακόμη και αν φύγει τον… κάνει δώρο ο ίδιος στον ΑΡΗ αλλά την ίδια στιγμή προσπαθεί να τον πληρώσει με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά.

Προτεινόμενα Άρθρα