Η πρωτιά του Κόκε

από AllAboutARIS

Οι υποχρεώσεις του Σέρχιο Κόκε στην Ινδία τελείωσαν και οι συμπατριώτες του από τη Μάλαγα γράφουν για τα πεπραγμένα του.

Ο ΑΡΗΣ ακόμα περιμένει την απάντηση του Σέρχιο Κόκε στη πρόταση που του έχει καταθέσει. Την ίδια ώρα, ο τοπικός Τύπος της Μάλαγα, ιδιαίτερης πατρίδας του Ισπανού επιθετικού, κάνει τον απολογισμό της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Ινδίας με τη φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Η ιστοσελίδα «malaga.eldesmarque.com» αναφέρεται στην πρωτιά του Σέρχιο Κόκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. «Ο Σέρχιο Κόκε Κοντρέρας ήταν ο καλύτερος πασέρ (τέσσερις ασίστ). Αποτέλεσε μία από τις ατραξιόν της διοργάνωσης, που γέμισε τα στάδια μαζί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές στη δύση της καριέρας τους, όπως τον Ντελ Πιέρο, τον Τρεζεγκέ, τον Πιρές και τον Ελάνο, που ήταν ο πρώτος σκόρερ (8 γκολ)», γράφουν οι Ισπανοί.

Στο ρεπορτάζ γίνεται βέβαια αναφορά και στο γεγονός ότι η ομάδα του Κόκε τερμάτισε όγδοη και τελευταία στο πρωτάθλημα, στο γεγονός ότι ο ίδιος εκτός από τις τέσσερις ασίστ πέτυχε και τέσσερα γκολ αλλά και το παρατσούκλι «ισπανικός ταύρος», που του κόλλησαν οι Ινδοί και χαρακτήρισαν «περίεργο» οι συμπατριώτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα