Στα τρία πέναλτι, πήρε το ένα!

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του πρέπει να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι στην ΚΕΔ του Αμυγδαλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΑΡΗΣ στις Σέρρες πλήρωσε το γεγονός ότι αδράνησε σε 2-3 φάσεις συνολικά, όπου οι γηπεδούχοι λειτούργησαν με ποσοστά…μπάσκετ καθώς σε 2 επισκέψεις στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν 2 γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο μισό, έπαιξε όμως σε ένα…χωράφι στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί όμως και να το λάβει σοβαρά υπόψιν της η διοίκηση της ομάδας είναι η αντιμετώπιση από την διαιτησία.

Ο ΑΡΗΣ πήρε ένα καθαρό πέναλτι στο 84, αλλά νωρίτερα ο ρέφερι από την Ημαθία είχε κλείσει τα μάτια σε δυο καθαρές επίσης περιπτώσεις. Πάνω στον Φερνάντες στο 8, αλλά κυρίως την ανατροπή του Καπνίδη στο 81 όταν ο τελευταίος ήταν έτοιμος να σουτάρει προς την εστία του Παλιούρα. Η κάκιστη διαιτησία ολοκληρώθηκε στο τέλος όταν ο Βρέσκας απέβαλε τον Σουνά με δεύτερη κίτρινη σε φάση όπου ο επιθετικός του ΑΡΗ μόνο ξύλο δεν έφαγε. Τον τράβηξε από την φανέλα ο Γαιδαρτζής, τον “πλάκωσε” με το σώμα του για να μην παίξει γρήγορα την μπάλα και άλλοι δυο παίκτες των Σερραίων τον έπιασαν από το λαιμό, αλλά αυτός που την…πλήρωσε ήταν ο Σουνάς.

Ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του πρέπει να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι στην ΚΕΔ του Αμυγδαλή, γιατί είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι πολλά…ανθρώπινα λάθη έχουν γίνει στα ματς του ΑΡΗ και κάποια στιγμή – όπως σημερα- ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορεί να κερδίζει και τον διαιτητή.

Προτεινόμενα Άρθρα