Δείξτε ποιος είναι το αφεντικό

από AllAboutARIS

Ομάδα και κόσμος στις Σέρρες για το "διπλό"

Στις Σέρρες επιστρέφει σήμερα ο ΑΡΗΣ μετά από τέσσερις μέρες για να αντιμετωπίσει ξανά τον Πανσερραϊκό, αυτή τη φορά σε μία κομβική αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην δεύτερη… πράξη των μεταξύ τους αγώνων, οι “κίτρινοι” θα παραταχθούν αποφασισμένοθ για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τους διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα αυξήσουν τη διαφορά από τα “λιοντάρια” στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα ταξίδεψε στις Σέρρες πλήρης και ο Πάουλο Κάμπος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να έρθει το 5×5.

Την αποστολή του ΑΡΗ αποτελούν οι: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Λιόνης, Ντούνγκα.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και ο Πανσερραϊκός, όπου ο Κώστας Βασιλακάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΡΗ, το οποίο στις Σέρρες βλέπουν σαν τελικό. 

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: : Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Γαϊδαρτζής, Γαλακτερός, Γκόγκας, καψάλης, Μουτεσίδης, Μπαντάκ, Μπίμπης, Μπονέρης, Παλιούρας, Παπαστεργίου, Περπερίδης, Λιάγκας, Ρούτσης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Τσινίκας.

Προτεινόμενα Άρθρα