Αφησαν υποσχέσεις

από AllAboutARIS

Ξεχώρισαν, Ρένια, Ντούγκα και Χιντασέλι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόδοση των παικτών που αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανσερραϊκό, για το Κύπελλο της Γ` Εθνικής

ΜΠΑΪΜΑΚΗΣ: καλή και σταθερή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ, σημαδεύτηκε όμως από το λάθος του στο γκολ του Πανσερραϊκού

ΓΚΙΝΟ: πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ως δεξιός μπακ, στα οποία έριξε περισσότερο βάρος. Προωθήθηκε περισσότερο όταν μεταφέρθηκε στα χαφ, μετά την είσοδο του Χουζούρη.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε στα στόπερ και παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε καλά, αποφεύγοντας τα λάθη σε μία θέση που δεν γνωρίζει.

ΛΙΟΛΙΟΣ: ο αρχηγός του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε επίσης σε μία διαφορετική θέση από τη φυσική του, αυτή του στόπερ. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Βρέθηκε στο προσκήνιο για το χέρι που υποστήριζαν οι γηπεδούχοι ότι έκανε και δεν δόθηκε πέναλτι.

ΛΙΟΝΗΣ: Ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του και ανέβαινε συχνά-πυκνά, δίνοντας βοήθειες στον Παπαδόπουλο και στον Συμεωνίδη.

ΛΕΜΟΝΗΣ: αθόρυβος, αλλά από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ στο παιχνίδι, συνεισφέροντας τόσο ανασταλτικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΝΤΟΥΓΚΑ: από τα κέρδη του ΑΡΗ στον αγώνα. Αν και μεσοεπιθετικός τα πήγε καλά στα χαφ, είχε πάθος, κυκλοφόρησε τη μπάλα και με εξαίρεση ένα-δύο λάθη άφησε θετικές εντυπώσεις

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: στο ντεμπούτο του ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε να αγωνίζεται στις πλευρές, έδωσε μάχες, είναι δεδομένο όμως πως θέλει δουλειά ακόμα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: αγωνίστηκε επί το πλείστον ως αριστερός εξτρέμ, ήταν σταθερός, μπορεί όμως να προσφέρει περισσότερα.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ: πολύ ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα στο πρώτο γκολ του ΑΡΗ. Δραστήριος, ειχε καλές τοποθετήσεις  και τα πήγε καλά με παρτενέρ τον Ρένια.

ΡΕΝΙΑ: από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ στο ματς. Πέτυχε ένα γκολ που έψαχνε πολύ καιρό και ταλαιπώρησε αρκετά τα αντίπαλα στόπερ με την ταχύτητα του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΓΚΟΛΙΑΣ: μπήκε στο 74` αντί του Λιόλιου και προσπάθησε να δέσει την άμυνα, σε ένα σημείο όπου ο Πανσερραϊκός πίεζε για την ισοφάριση.

ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ: αντικατέστησε τον Συμεωνίδη στο 68` και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Προσπάθησε να βοηθήσει κυρίως στην άμυνα και όσο αγωνίστηκε, τα πήγε σχετικά καλά.

ΣΟΥΝΑΣ: μπήκε στο 85` αντί του Γκίνο για να κρατήσει τη μπάλα, δεν πρόλαβε όμως να δείξει πολλά, λόγω του λίγου χρόνου που έπαιξε

Προτεινόμενα Άρθρα