Και τώρα το πρωτάθλημα

από AllAboutARIS

Χωρισμένη σε δύο μέρη οι απόδοση των παικτών

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μία νίκη και τίποτε παραπάνω πήρε ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Πανσερραϊκού, του οποίου επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες για την 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου.

Οι “κίτρινοι” με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τους καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με τα τέρματα των Χιντασέλι (9`) και Ρένια (20`), αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων στην επανάληψη, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Κούτλα στο 68`.

Χιντασέλι και 0-1

Η πρώτη φάση στον αγώνα ανήκε στο ΑΡΗ με τον Ρένια, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά ο Παλιούρας έπεσε στην αριστερή του γωνία και σταμάτησε το σουτ του. Ο,τι δεν κατάφερε ο νεαρός επιθετικός το πέτυχε στο 9` ο Χιντασέλι, ο οποίος έκλεψε από τον Κασμερίδη, βγήκε απέναντι από τον Παλιούρα και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Πήρε το αίμα του πίσω ο Ρένια

Ο Ρένια στο 2` νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, στο 20` όμως βρήκε τελικά δίχτυα, για πρώτη φορά μάλιστα φέτος. Ο επιθετικός του ΑΡΗ εκμεταλλεύτηκε ένα από τα πολλά λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ στην δεξιά γωνία διπλασίασε τα τέρματα των “κίτρινων¨.

Κούνησε τα δοκάρια ο Ρούτσης

Ο Πανσερραϊκός δεν απείλησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση μία φάση στο 38`. Μετά από λάθος του Ντούγκα και αντεπίθεση που έβγαλαν, ο Ρούτσης βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή, το σουτ του όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαϊμάκη.

Επεσε στην επανάληψη, μείωσε ο Πανσερραϊκός

Η εικόνα του ΑΡΗ στην επανάληψη δεν ήταν ανάλογη με αυτή του πρώτου μέρους. Η απόδοση των παικτών του Κάμπος έπεσε και ο Πανσερραϊκός από την άλλη πήρε μέτρα και πίεσε για την ισοφάσιη, η οποία ήρθε με τον Κούτλα στο 68` μετά από λάθος του Μπαϊμάκη. Η ομάδα τουΒασιλακάκη έφαξε μέχρι τέλους το τέρμα της ισοφάρισης, είχε δύο μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις, αλλά το 1-2 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (: Πάλιουρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης (46` Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης (65` Δαγκούλης), Πλιάγκας (80` Γεωργιάδης)

ΑΡΗΣ: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος (74` Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο (85` Σουνάς), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης (68` Χουζούρης), Παπαδόπουλος, Ντούγκα

Προτεινόμενα Άρθρα