«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

από AllAboutARIS

«Ο ΑΡΗΣ είναι ένα έξυπνο σωματείο και έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες. Περιμένω να δω πόσους βαθμούς θα πάρουμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, και να ενισχυθούμε με τους δύο παίκτες για να μην έχουμε προβλήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την ήττα από την Κηφισιά, τις αδυναμίες που δείχνει ο ΑΡΗΣ για δεύτερο σερί παιχνίδι, αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης μίλησε ο Γιώργος Γιάτσης μετά τη χθεσινή ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ακριβώς το ίδιο σενάριο με την Ορεστιάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο μπλοκ. Είχαμε ίδια ποσοστά στην επίθεση, δώσαμε
αδικαιολόγητους άσσους σε κρίσιμα σημεία και μπλοκ. Αν δεν κάναμε αυτά τα λάθη θα παίρναμε το τρίτο σετ, γιατί σήμερα Η Κηφισιά είχε αρκετά προβλήματα με την απουσία του Γιοβάνοβιτς. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σταθεροί να και να κρατάμε την απόδοση μας. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα έξυπνο σωματείο και έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες. Περιμένω να δω πόσους βαθμούς θα πάρουμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, και να ενισχυθούμε με τους δύο παίκτες για να μην έχουμε προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό περιμένω να πάρουμε κάποιο σετ, ελπίζω να πάρουμε και δεύτερο ώστε να πάρουμε βαθμό».

Προτεινόμενα Άρθρα