Ξεκαθαρίζει για Δάρλα

από AllAboutARIS

Ικανοποιημένος ο Κάμπος από την πρώτη εικόνα του Δάρλα και ο… προάγγελος συμφωνίας των δύο πλευρών, ο οποίος προέκυψε από τις χτεσινές δηλώσεις του Βραζιλιάνου

Εκτός από την περίπτωση του Σέρχιο Κόκε, σήμερα αναμένεται να απασχολήσει έντονα τον ΑΡΗ και εκείνη του Φίλιππου Δάρλα. Οι δύο πλευρές αναμένεται εντός της ημέρας να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι για τις τελικές συζητήσεις, με το κλίμα να είναι υπέρ του 31χρονου μπακ.

Ο Κάμπος έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που έδειξε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού στις δύο προπονήσεις που έλαβε μέρος, ενώ οι χτεσινές του δηλώσεις ίσως να αποτελούν και προάγγελο συμφωνίας. “Χρειάζεται ένα διάστημα για να φτάσει στο επίπεδο των άλλων παικτών”, είπε ο Βραζιλιάνος, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα περιμένει τον Δάρλα, αφού πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι μόνο. 

Ο προπονητής των “κίτρινων” λογικά θα δώσει την έγκριση του για την απόκτηση του παίκτη και εφόσον βρεθεί η “χρυσή” τομή στο οικονομικό, τότε θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή εν όψει Γενάρη. 

Προτεινόμενα Άρθρα