Διπρόσωποι…

από AllAboutARIS

Σε μέτρια μέρα οι περισσότεροι παίκτες του ΑΡΗ.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Δεν του έτυχε η μεγάλη φάση στο παιχνίδι ώστε να χρειαστεί να αντιδράσει και μάλλον ήταν το πιο ξεκούραστο 90λεπτο φέτος για τον 39χρονο τερματοφύλακα.

ΛΙΟΛΙΟΣ: Από δική του προήρθε το δεύτερο γκολ. Η εμφάνισή του ήταν καρμπόν όσων έχουμε δει από αυτόν από το ξεκίνημα της σεζόν. Σταθερός, δίνει πάντα αυτό που περιμένει ο προπονητής του χωρίς να εκτίθεται. Άργησε να πάει στον Γεωργίου στη φάση του γκολ.

ΓΚΙΝΟ: Δεύτερο σερί ματς ως δεξί μπακ. Με εξαίρεση ένα καλό ανέβασμα στο 20΄ που οδήγησε σε μια καλή ευκαιρία με τον Καπνίδη δεν ανέβηκε πολύ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΓΚΟΛΙΑΣ: Και μόνο που αν και κεντρικός αμυντικός μετράει ήδη τρία γκολ στο πρωτάθλημα τον καθιστά χρήσιμο για τον προπονητή του. Ο καρδιτσιώτης έχει τρία γκολ σε προωθήσεις του στα στημένα και ως στόπερ σήμερα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Πιπινίκα.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου αφού η Αρναία ήταν ακίνδυνη. Ξεχάστηκε βέβαια και δεν συνεργάστηκε καλά με τον Λιόλιο στο γκολ των φιλοξενούμενων. Την εμπειρία του ο ΑΡΗΣ θα την χρειαστεί στο ματς με τον Πανσερραικό.

ΣΟΥΝΑΣ: Η επιστροφή του μετά την τιμωρία του δεν συνδυάστηκε και μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Αν και ήταν «υπεύθυνος» για το πρώτο γκολ και μερικές καλές σέντρες δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα. Έπαιξε αριστερό χαφ και δεύτερος επιθετικός.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ: Αμυντικά έκανε ένα καλό παιχνίδι και έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε ανασταλτικά. Επιθετικά όμως δεν πήρε πρωτοβουλίες αφού δεν ήταν και επιφορτισμένος με αυτό τον ρόλο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έπαιξε και πάλι στον άξονα που δεν είναι η θέση του. Αυτή τη φορά ήταν βελτιωμένος, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τα πόδια του αλλά οι δυνατότητές του είναι για περισσότερα πράγματα. Πριν αντικατασταθεί έπαιξε για λίγο πίσω από τον φορ. 

ΠΟΙ: Από τους διακριθέντες του ΑΡΗ ο αργεντινός. Πέτυχε το τρίτο του γκολ και γενικά έτρεξε πολύ, προσπάθησε και ήταν μέσα σε πολλές φάσεις που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ. Κινήθηκε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.  

ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ: Πολύ διάθεση στο πρώτο ημίχρονο αλλά και πάλι έμεινε μακριά από το γκολ παρότι είχε δυο ευκαιρίες να το κάνει. Έπεσε η απόδοσή του στην επανάληψη και αντικαταστάθηκε από τον Κάμπος.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Αν ο Αρης στραβοπατούσε ο 22χρονος επιθετικός θα ήταν ο μοιραίος παίκτης. Έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ και να διώξει το άγχος, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που κάνει εδώ και ένα μήνα. Ευτυχώς για αυτόν ο ΑΡΗΣ δεν πλήρωσε την αστοχία του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΕΜΟΝΗΣ: Η πρώτη αλλαγή του Κάμπος για να δώσει ηρεμία και σίγουρες πάσες στον άξονα. Έκανε αυτό που του είπε ο προπονητής του και σε 1-2 περιπτώσεις καθάρισε εν τη γενέσει του κάποιους κινδύνους που πήγαν να δημιουργηθούν.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ
Μπήκε προς το τέλος χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΡΕΝΙΑ:
Μπήκε στο 89΄ και από ωραία δική του ενέργεια ξεκίνησε η απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Πόι στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα