"Μας έλειπαν τα καλά τελειώματα"

από AllAboutARIS

Το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι διαφορετικό ως προς την έκτασή του"

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Πάουλο Κάμπος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας, τονίζοντας ωστόσο που οι παίκτες του πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
.
“Συγχαρητήρια σε όλους για το απόλυτο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ολες οι ομάδες παρακολουθούν τον ΑΡΗ και προσπαθούν να παίξουν καλά όταν τον βρίσκουν απέναντι τους. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς, γιατί μας κρατάει στη θέση που θέλουμε να τερματίσουμε. Οι παίκτες προσπάθησαν σκληρά απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος για αυτό, δεν είμαι ευχαριστημένος από τις φάσεις που δεν αξιοποιήσαμε.

Το παιχνίδι ήταν σαν το μπιλιάρδο. Οι επαγγελματίες του μπιλιάρδου χρησιμοποιούν μία κιμωλία στη στέκα. Εμείς όμως δεν έχουμε αυτή την κιμωλία. Φυσικά οι παίκτες προσπαθούν και δεν είναι εύκολο. Οι οπαδοί μας στηρίζουν για 90 λεπτά και με εντυπωσιάζει αυτό.

Οσον αφορά την εμφάνιση της ομάδας, δεν είμαι ευχαριστημένος από τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους, όταν και δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων αντέδρασε, δεν δημιούργησε όμως κάποια ευκαιρία. Είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις για να τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή,για να σκοράρουμε πιο εύκολα. Δουλεύουμε κάθε μέρα στα τελειώματα, το καλό τελείωμα όμως έλειπε σήμερα”.

Για την ενδεχόμενη απόκτηση επιθετικού: “Ως προπονητής, αυτή τη στιγμή δεν ψάχνω παίκτες, γιατί πρέπει να επικεντρωθώ στους υπάρχοντες μέχρι τη διακοπή των γιορτών. Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής έχουν αναλάβει αυτό το κομμάτι και είναι οι υπεύθυνοι”.

Για το δίδυμο Παπαδόπουλου-Προβατίδη στα χαφ: “Προσπαθώ να δουλέψω με ό,τι έχω στα χέρια μου. Εφόσον δεν είχαμε Γιαννίτση και Μαζουλουξή, έπρεπε να πάω τον Γκόλια πίσω. Και οι έξι που ήταν από το κέντρο και πάνω, είναι μεσοεπιθετικοί και για αυτό δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες”.

Για το ότι ο Γκόλιας τον έδειξε όταν σκόραρε: ”Δεν είχε βάλει κάποιο στοίχημα. Την πριηγούμενη εβδομάδα τους έδωσα ένα παράδειγμα. Ειχα μία πολύ επιθετική ομάδα στην Παλμέιρας, βάζαμε πάνω από 100 γκολ. Και μόνο ένας κεντρικός αμυντικός δεν είχε σκοράρει. Τον είχα πιάσει και του είπα οτι πρέπει να σκοράρει. Για αυτό έκανε και αυτή την κίνηση ο Γκόλιας, συν ότι δείχνει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα”.

Για την αλλαγή του 4-4-2 σε 4-2-3-1 από ένα σημείο και μετά: “Ταίριαζε στα χαρακτηριστικά των παικτών που είχαμε στο γήπεδο. Κάναμε ευκαιρίες, όχι όμως και γκολ. Επρεπε να προστατεύσουμε το υπέρ μας σκορ”.

Για τον Δάρλα: “Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί προπονείται μαζί μας. Απλώς χρειάζεται ένα διάστημα για να φτάσει στο επίπεδο των άλλων παικτών”.

Για το ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και αν θα χρησιμοποιήσει βασικούς: “Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα τσεκάρουμε αν έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού”.

Προτεινόμενα Άρθρα