Μόνο νίκη…

από AllAboutARIS

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γκίνο.

Τον Απόλλωνα Αρναίας υποδέχεται σήμερα στις 15.00 στο «Κλ.Βικελίδης» ο ΑΡΗΣ. Οι «κίτρινοι» θέλουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή, πριν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠανσερραΪκό.

Ο Πάουλο Κάμπος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Σταυρόπουλου, Μαζουλοξή και Γιαννίτση, ενώ η συμμετοχή του Γκίνο που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, θα αποφασιστεί σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο, αφού εξεταστεί από το ιατρικό τιμ.

Γι αυτόν τον λόγο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Νovasports 3, ενώ το pregame, η ζωντανή εξέλιξη του, αλλά και το αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα θα ακολουθήσουν, θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω του AllAboutARIS.

Προτεινόμενα Άρθρα