«Ημασταν πεινασμένοι»

από AllAboutARIS

«Οταν άρχισε το παιχνίδι και είδα ότι είχαμε τόσο καλή άμυνα, πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω αν πάρω τη μπάλα, και είμαι χαρούμενος που το έκανα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τη σημασία τη σημερινής νίκης, για τις αρνητικές σκέψεις λόγω των τριών συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και τη δική του καλή εμφάνιση μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τόρεϊ Τόμας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Για εμάς ήταν μεγάλη νίκη μετά από τρεις ήττες, η ΑΕΚ είναι σκληρή και καλή ομάδα, είχε ένα καλό σερί, όμως φτάσαμε στην νίκη και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Για τη σημερινή του εμφάνιση: «Στους τελευταίους αγώνες δεν ήμουν τόσο καλός, όμως οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, μου έδειξαν εμπιστοσύνη, με στήριξαν, και χαίρομαι που σήμερα βοήθησα με την εμφάνιση μου»

Για το τι άλλαξε στο σημερινό ματς: «Ημασταν πεινασμένοι και συγκεντρωμένοι, έπρεπε να αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις πίσω. Κατάλαβα ότι κι εγώ σκεφτόμουν πολύ, όμως όταν άρχισε το παιχνίδι και είδα ότι είχαμε τόσο καλή άμυνα, πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω αν πάρω τη μπάλα, και είμαι χαρούμενος που το έκανα»

Προτεινόμενα Άρθρα