Από Τετάρτη για Αρναία

από AllAboutARIS

Χαλάρωμα έκαναν σήμερα όσοι έπαιξαν χθες κόντρα στο Βυζάνιο, αύριο η ομάδα έχει ρεπό και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας θα αρχίσει την Τετάρτη.

Ραντεβού στο «Δασυγένειο» είχαν σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ με  κλίμα να είναι ευχάριστο μετά τη νέα νίκη της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στο Βυζάνιο Κοκκινοχώματος έκαναν σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Πάουλος Κάμπος είχε και επιστροφές, αφού ο Μίλτος Λιόνης, που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό τις προηγούμενες ημέρες, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Ηλίας Σταυρόπουλος, που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ωστόσο μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του κανονικούς ρυθμούς.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση στο πέμπτο μετατάρσιο κα θα υποβληθεί σε ακτινολογικές εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή του από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή. Στο ματς με τον Απόλλωνα Αρναίας ο Κάμπος θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Σουνά που εξέτισε την ποινή του. Η ομάδα έχει αύριο ρεπό και επανέρχεται την Τετάρτη στις προπονήσεις για να αρχίσει η προετοιμασία για τον Απόλλωνα Αρναίας.

Προτεινόμενα Άρθρα