Ντεμπούτο για έξι

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο αγώνας με τον Ιωνικό είναι ο πρώτος επίσημος για τον ΑΡΗ, για τη νέα σεζόν, και επτά παίκτες του θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα κιτρινόμαυρα.

Οι τρεις ξένοι της περιφέρειας θα είναι δύναμη πυρός φέτος για την ομάδα. Ο λόγος για τον Μάριο Τσάλμερς, τον Τζαμάλ Σούλερ και τον Κουίντον ΝτεΚόζι, οι οποίοι ντεμπουτάρουν σήμερα (26/09) με το θεό του πολέμου στο στήθος. Όχι, βέβαια, και στην Basket League, αφού πέρυσι αγωνίζονταν με τις φανέλες της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Λαυρίου, αντίστοιχα.

Πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΡΗ θα κάνουν και τρεις Έλληνες παίκτες. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος επέστρεψε στην ομάδα μετά από 14 χρόνια, ενώ ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν από πέρυσι στόχος του ΑΡΗ και φέτος το “φλερτ” έγινε “γάμος”. Όσο για τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο ΑΡΗΣ τον ήθελε αρκετά χρόνια πριν, όμως φέτος, τελικά, φόρεσε τα κιτρινόμαυρα.

Τη 12άδα πλαισιώνουν οι “παλιοί” Δημήτρης Φλιώνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, όπως και το “νέο αίμα” του ΑΡΗ, ήτοι ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος πέρυσι πήρε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε και ο Όμηρος Νετζήπογλου που πήρε “προαγωγή” στην ανδρική ομάδα, έχοντας παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στα παιδικοεφηβικά τμήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα