Η άνεση και οι προτεραιότητες

από AllAboutARIS

Παρά τις νίκες η ανάγκη για μεταγραφές παραμένει δεδομένη το ίδιο και η επίσπευση των διαδικασιών για την έναρξη της εκκαθάρισης.

Η επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μετά από επτά ολόκληρες αγωνιστικές δίνει ηρεμία, ανεβάζει την ψυχολογία, δίνει την άνεση στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να λειτουργήσει δίχως πίεση. Δεν μπορεί και δεν πρέπει φυσικά σε καμία περίπτωση ούτε να αποπροσανατολίσει από τις πραγματικές ανάγκες, ούτε και να κρύψει τα όποια προβλήματα υπάρχουν κάτω από το χαλάκι. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να έχει κάνει ένα σερί τριών νικών, να μην έχει δεχθεί γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί να έχει ανάγκη και από μεταγραφές τον Γενάρη και από βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το πρώτο πράγμα που πέτυχε ο ΑΡΗΣ ήταν να στείλει μηνύματα στους επίδοξους μνηστήρες που είχαν… ξεθαρρέψει βλέποντας τον ΑΡΗ να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα στις πρώτες αγωνιστικές. Είχε δώσει δικαιώματα και τώρα πρέπει να αρχίσει να τα παίρνει πίσω. Οι νίκες και η ηρεμία δίνουν την άνεση επίσης στο να πέσει το απαιτούμενο βάρος στο θέμα της εκκαθάρισης που έχει καθυστερήσει και πάει για τις αρχές του νέου έτους. Ανοδος και εκκαθάριση είχαν τεθεί από την αρχή ως οι δυο αδιαπραγμάτευτοι στόχοι της φετινής σεζόν. Το ένα προυποθέτει το άλλο και το ένα δεν γίνεται δίχως το άλλο. 

 

Προτεινόμενα Άρθρα