"Καλύτεροι σε όλους τους τομείς" (vid)

από AllAboutARIS

Χαρούμενος ο νεαρός επιθετικός για τη νίκη του ΑΡΗ και το γκολ που πέτυχε, το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το χρονόμετρο έδειχνε το 43ο λεπτό όταν ο Αντώνης Καπνίδης με ωραίο σουτ εντός περιοχής έγραφε το 0-2 και “κλείδωνε” τη νίκη για τον ΑΡΗ, απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο νεαρός επιθετικός με το τέρμα που πέτυχε επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο AllAboutARIS, αναφερόμενος τόσο στην ομάδα όσο και στον ίδιο. 

Για το γκολ που πέτυχε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Το σημαντικό είναι όμως ότι η ομάδα κέρδισε και δεν δεχθήκαμε γκολ”.

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: “Κάθε παίκτης στη θέση που αγωνίζεται έχει την αυτοπεποίθηση γι αυτά που πρέπει να κάνει. Από εκεί και πέρα, έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, το οποίο παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερο σε όλους τους τομείς. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επίθεση και ττην άμυνα”.

Για την επιστροφή του στο “Ανθή Καραγιάννη”:: “Είναι καλό να γνωρίζεις ένα γήπεδο, αλλά το σημαντικό είναι πως παίζει η αντίπαλη ομάδα.Και στο σπίτι σου να παίζεις άμα η αντίπαλη ομάδα είναι καλή, δεν μπορείς να κάνει κάτι από μόνος σου.Το θέμα είναι ότι καταφέραμε, κερδίσαμε και ικανοποιήσαμε τον κόσμο”.

Για τον τρόπο σκέψης της ομάδας τώρα που πλέον βρίσκεται στην 1η θέση: “Ίσα ίσα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.Να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι γιατί άμα δεν το κάνεις πέφτεις και ατομικά και ομαδικά”.

Για τους αυτοματισμούς που έχουν αρχίσει να βγάζουν οι παίκτες στο παιχνίδι: “Όταν έχεις ένα διάστημα με κάποια παιδιά μαζί, προπονείστε και αγωνίζεστε, είναι λογικό να βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και όλα θα πάνε καλά”.

Προτεινόμενα Άρθρα