Πρόκληση των διαιτητών

από AllAboutARIS

Κυριακή βράδυ η Ομοσπονδία Διαιτητών του μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, αμφισβητώντας ουσιαστικά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Με όλο το σεβασμό τον οποίο επικαλείται, υποστηρίζει ότι οι δικαστές δεν… νιώθουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ακόμα κι αν είναι έτσι όμως έχουν μάτια και βλέπουν. Και αυτό που είδαν είναι αυτό που είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος στην περίπτωση του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ σέβεται κάθε απόφαση δικαστηρίου και εν προκειμένω του ΑΣΕΑΔ, αλλά ας μας επιτραπεί σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ να πούμε ότι το κλίμα και οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες διεξάγεται ένας αγώνας, δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από ένα δικαστήριο αλλά ούτε μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως σε μία του αίθουσα.

Οι διαιτητές ενός αγώνα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και γνωρίζουν καλύτερα από όλους , για το πότε πρέπει να διακοπεί ένας αγώνας καλαθοσφαίρισης διότι έχουν επιμορφωθεί κατάλληλα για αυτό στα ετήσια σεμινάριά μας. Γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει κάτω από δύσκολες συνθήκες να λειτουργούν με τα κατάλληλα αντανακλαστικά για να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα και των φιλάθλων και των αθλητών αλλά και των ιδίων».

Προτεινόμενα Άρθρα