"Δικαιώθηκαν οι θέσεις μας"

από AllAboutARIS

Δικαιωμένοι νιώθουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ από τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και περιμένουν από Δευτέρα να μάθουν το πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο νομικός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστος Γρόλλιος, μιλώντας στον «Libero 107,4» έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τις δύο αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ. «Είναι το διατακτικό των δύο αποφάσεων. Η μία αφορά την ένσταση για τη διακοπή. Ακυρώνεται η απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή και που σημαίνει ότι αγώνας διεξάγεται. Το  δεύτερο αναφέρει ότι η ποινή διεξαγωγής αγώνων μειώνεται από τρεις σε δύο παίζει, άρα το ματς με την ΑΕΚ γίνεται με κόσμο», είπε αρχικά ο έγκριτος νομικός.

Με 100% βεβαιότητα αν θα αρχίσει από την αρχή, αν θα συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε, αν θα υπάρχει κόσμος ή όχι, δεν μπορούσε πάντως να μιλήσει. «Περιμένουμε να καθαρογραφεί τη Δευτέρα η απόφαση, για να δοθούν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Θα λάβει και ο ΕΣΑΚΕ τις αποφάσεις και αναλόγως θα ορίσει το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Γρόλλιος.

Σχετικά με το αν είναι τελεσίδικη αυτή η απόφαση ή ανατρέπεται, είπε: «Θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά είναι χρονοβόρο, άρα φαντάζει εντελώς απίθανη αυτή η προοπτική. Εξάλλου και η στάση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να αφήσουμε το ΑΣΕΑΔ να αποφασίσει, γι’ αυτό και δεν παραστάθηκε στο ΑΣΕΔ».

Προτεινόμενα Άρθρα