Ξυπνά μνήμες κυπέλλου (vids)

από AllAboutARIS

Σε άλλη κατηγορία και με άλλη ομάδα ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη», μία έδρα που ξυπνά μνήμες κυπέλλου για τους οπαδούς των «κίτρινων».

Ακούγοντας και μόνο την ονομασία του «Ανθή Καραγιάννη» στην Ελλάδα δεν υπάρχει οπαδός της ομάδας που η σκέψη του δεν πηγαίνει στην ιστορική πρόκριση του κυπέλλου το 2010. Ανήμερα των γενεθλίων του, στις 25 Μαρτίου, ο ΑΡΗΣ απέσπασε ισοπαλία 1-1 με γκολ του Κόκε, αποτέλεσμα που του αρκούσε για να προκριθεί στον τελικό του ΟΑΚΑ. Φυσικά κανείς δεν ξεχνά και όσα προηγήθηκαν με τα επεισόδια που προκάλεσαν κρανοφόροι οπαδοί κάποιας ομάδα, παίρνοντας βέβαια την ανάλογη απάντηση.

Αυτό το παιχνίδι πάντως δεν ήταν το τελευταίο που έδωσε ο ΑΡΗΣ στο «Ανθή Καραγιάννη». Χρονικά η τελευταία επίσκεψη των «κίτρινων» στην έδρα της Καβάλας ήταν το ίδιο έτος, το 2010 αλλά για τη σεζόν 2010-11. Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με γκολ ενός αμυντικού, του Ισπανού Οριόλ και με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να δίνει ένα ακόμα ρεσιτάλ διαιτησίας, κλείνοντας τα μάτια σε καραμπινάτες περιπτώσεις πέναλτι.

Δείτε στο YellowTV σχετικά βίντεο.

Προτεινόμενα Άρθρα