Αποχή οι ποδοσφαιριστές

από AllAboutARIS

Η μη υπογραφή των συμφωνητικών και διάφορα θέματα λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος οδήγησαν τους παίκτες στην απόφαση να μην συμμετέχουν στο χθεσινό πρόγραμμα.

Τα προβλήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντί να μειώνονται, δυστυχώς αυξάνονται. Με απόφασή τους, την οποία κοινοποίησαν στον Πάουλο Κάμπος, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δεν πήραν μέρος στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την μη υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών εκ μέρους της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, την έλλειψη ασφάλισης και όχι μόνο αφού η διοίκηση μέσω του τεχνικού τιμ τους ενημέρωσε χθες ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί άμεσα το θέμα των συμφωνητικών.

Όπως είπαν στον βραζιλιάνο τεχνικό λίγο πριν από την προγραμματισμένη για τις 15:00 προπόνηση: «Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Εδώ και δυο μήνες μας λένε από Δευτέρα σε Δευτέρα και δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι απόφαση όλων των παικτών και θέλουμε να τη σεβαστείς» του είπαν σε γενικές γραμμές και δεν προπονήθηκαν αλλά αναχώρησαν για τα σπίτια τους. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να εκδώσουν και ανακοίνωση στην οποία θα εξηγούν τους λόγους.

Κίνηση που αν μη τι άλλο, αν προστεθεί στα πρόσφατα περιστατικά με το πετρέλαιο στο Ρύσιο, το λεωφορείο κτλ έρχεται να καταδείξει ότι τα προβλήματα στην ομάδα παραμένουν παρά τον εκούσιο υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα