“Θέλω να έρθω, αλλά είπαμε μόνο γεια με τον Πρόεδρο”

από AllAboutARIS

Ο Σέρχιο Κόκε φώναξε ότι θέλει να επιστρέψει στον ΑΡΗ και πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Γ εθνική, αλλά πως ακόμα δεν έχει επίσημη πρόταση από τους κίτρινους

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στα ερτζιανά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΑΡΗ για την απόκτησή του, σημειώνοντας ότι έχει μιλήσει μία φορά με τον Γιώργο Γαλανό, αλλά δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες πέρα από ένα γεια, ενώ επανέλαβε ότι θέλει να επιστρέψει, διαψεύδοντας ότι έχει επίσημη πρόταση και πώς θα έπρεπε να απαντήσει σε αυτή μέχρι την Δευτέρα:
“Εγώ θέλω να έρθω στον ΑΡΗ. Θέλω να παίξω στον ΑΡΗ. Μίλησα με τον Πρόεδρο, αλλά το μόνο που είπαμε ήταν ένα γεια και τίποτα παραπάνω. Δεν έχω πρόταση από τον ΑΡΗ, αλλά θα μιλήσουμε όταν τελειώσω από την Ινδία. Εγώ θέλω να έρθω στον ΑΡΗ, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα.

Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Δεκέμβριο και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να πω ότι έρχομαι στον ΑΡΗ και μετά να μην έρθω. Δεν με νοιάζει που ο ΑΡΗΣ παίζει στην Γ εθνική, η ομάδα θα ανέβει στην Β και μετά στην Α εθνική για να ξανακερδίσουμε μέσα στην Τούμπα.

Θυμάμαι τα πάντα στον ΑΡΗ από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Έχω ζήσει φοβερές στιγμές με τον κόσμο του ΑΡΗ και τα πάντα ήταν φοβερά στον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να μπορεί να πάρει και το Νέτο που είναι παικτάρα.

Ξέρω ότι είναι προπονητής ο Κάμπος, δεν τον γνωρίζω αν είναι καλός προπονητής, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν. Έχει τρελά λεφτά στην Ινδία, αλλά στον ΑΡΗ δεν θα έρθω για τα λεφτά, θέλω να παίξω στον ΑΡΗ να κάνω κάτι καινούριο”.

Προτεινόμενα Άρθρα