Δεν γίνεται τυχαία…

από AllAboutARIS

Οι προσθήκες με παίκτες που κάνουν… γκελ στον κόσμο έχουν στόχο την επιστροφή του στο γήπεδο μετά τα ανησυχητικά δείγματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Ένα κοινό παρονομαστή έχουν τα περισσότερα από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που είναι υποψήφιοι να φορέσουν την φανέλα του ΑΡΗ τον Γενάρη (Κόκε, Νέτο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Καμπάνταης, Γόγολος). Εχουν όλοι τους υπάρξει στο παρελθόν παίκτες της ομάδας σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι δυο πρώτοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την λάτιν εποχή του ΑΡΗ που ξεκίνησε το 2006 και διήρκεσε περίπου ως το 2012.

Ενσαρκώνουν δηλαδή το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίστηκε μια εποχή που έφερε στον ΑΡΗ αγωνιστικές επιτυχίες, ευρωπαϊκές συμμετοχές, έσοδα και συσπείρωση του κόσμου αλλά παράλληλα κληροδότησε και χρέη που οδήγησαν εν τέλει τον ΑΡΗ στον μονόδρομο της επιλογής της Γ΄ Εθνικής. Ένα ακόμη κοινό στοιχείο που έχουν είναι το… γκελ που κάνουν στον κόσμο καθώς είναι παίκτες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ομάδα, το πρόσημο είναι σε γενικές γραμμές θετικό και ενδεχομένως η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να προσβλέπει και σε μια εκ νέου συσπείρωση του κόσμου που αρχίζει να απομακρύνεται από το γήπεδο.

Αυτός στην ουσία είναι και ο βασικότερος λόγος γιατον οποίο φαίνεται ότι ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτεςτου επενδύουν σε προσθήκες ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει στο πρόσφατο παρελθόν από την ομάδα 

Προτεινόμενα Άρθρα