Πρώτα Καβάλα, μετά Αρναία

από AllAboutARIS

Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής της αγωνιστικής το ζητούμενο είναι το τι θα συμβεί και με την εμβόλιμη αγωνιστική της επόμενης Τετάρτης.

Μετά την οριστικοποίηση της αναβολής της αγωνιστικής το ζητούμενο είναι το τι θα συμβεί και με την εμβόλιμη αγωνιστική της επόμενης Τετάρτης. Αν δηλαδή θα αναβληθεί και η συγκεκριμένη αγωνιστική ή αν θα διεξαχθεί την άλλη Τετάρτη η αγωνιστική που αναβλήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι να υπάρξει αναβολή και των αγώνων της επόμενης Τετάρτης, εκτός αν αλλάξει κάτι  μετά το συμβούλιο της Λίγκας την προσεχή Δευτέρα.

Από κει και πέρα αν δεν υπάρξει εκ νέου αναβολή, τότε ο ΑΡΗΣ θα παίξει στην Καβάλα την επόμενη Τετάρτη και το παιχνίδι με την Αρναία θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.

Αν βέβαια υπάρξει νέα αναβολή θα περιμένουμε τους ορισμούς από  την ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση πάντως αγωνιστικά τον ΑΡΗ τον συμφέρει η αναβολή και για να μάθει καλύτερα την ομάδα ο Κάμπος, αλλά και για τον Σανιά (αφού ο Ν` Λουντούλου θα αποτελέσει παρελθόν) που πιθανόν να…κερδίσει πέρα από χρόνο συμμετοχής σε φιλικό και κάποιο επίσημο παιχνίδι, αφού πάνε προς τα πίσω οι αγωνιστικές.

Προτεινόμενα Άρθρα