"Χρειάζεται εμπειρία στα αποδυτήρια "

από AllAboutARIS

"Δεν έχω καμία επαφή τελευταία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”  και τον “Libero 107,4” φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος, μιλώντας για την κατάσταση στον ΑΡΗ. Ο έμπειρος στόπερ τόνισε την ανάγκη απόκτησης ξένων παικτών, ξεκαθαρίζοντας για τον ίδιο πως δεν είχε μέχρι στιγμής κάποια επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. 

Αναλυτικά: 

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής: “Εχω δει τα παιχνίδια του ΑΡΗ φέτος. Είναι μία νεανική ομάδα, με ταλέντο, αλλά χρειάζεται και έμπειρους παίκτες, με προσωπικότητα, ώστε να καταλάβουν τα νέα παιδιά σε ποια ομάδα βρίσκονται”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επσιτροφής του στον ΑΡΗ:Δεν έχω κάνει κάποια επαφή τον τελευταίο καιρό. Είχα συμφωνήσει τον Σεπτέμβριο με τον κ. Γαλανό, όπως και άλλοι αξιόλογοι παίκτες, αλλά όλο κάτι χάλαγε. Ο tτότε προπονητής ήθελε να δουλέψει με νεαρούς παίκτες, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό”.

Για το γεγονός ότι ακούγονται ονόματα όπως αυτά των Νεμπεγλέρα και Καμπάνταη: “Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται στην ομάδα παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Χρειάζονται και για τους νεαρούς. Είναι καλό να υπάρχουν στα αποδυτήρια τέτοια παιδιά, ειδικά σε μία ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Θέλω να πιστεύω πως με τις τελευταίες εξελίξεις οι άνθρωποι έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν”.

Για το αν έχει κάνει κάποπια επαφή με τον Γαλανό: “Εχω μία πολύ καλή σχέση με τον κ. Γαλανό. Θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα, αλλά δεν είχαμε κάποια επαφή τελευταία. Είναι θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή τι σχεδιασμό να κάνουν. Ολοι έχουν καλές προθέσεις και πιστεύω θα τα καταφέρουν”.

Προτεινόμενα Άρθρα