Ο Κωνσταντινίδης θέλει, ο ΑΡΗΣ; (pics)

από AllAboutARIS

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ίσως και λόγω…οικογενειακών πιέσεων αφού έχει παντρευτεί την πανέμορφη Μπέτυ Δουλγεράκη

Τον Σεπτέμβριο ο Κωνσταντινίδης είχε προταθεί στον ΑΡΗ, αλλά απορρίφθηκε και μάλιστα δυο φορές από τον Καλαιτζίδη. Τώρα παρουσιάζεται ως πιθανός μεταγραφικός στόχος εκ νέου και παρά το γεγονός ότι σαφέστατα ο ΑΡΗΣ πρέπει να αποκτήσει ένα έμπειρο επιθετικό επιπέδου Superleague.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ίσως και λόγω…οικογενειακών πιέσεων αφού έχει παντρευτεί την πανέμορφη Μπέτυ Δουλγεράκη, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των κίτρινων Μπάμπη Δουλγεράκη.
Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερο συνέντευξη αφιέρωμα του Κωνσταντινίδη στο bluearena.gr όταν ο ομογενής επιθετικός αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Οι φωτογραφίες φυσικά είναι εξαιρετικές και αφορούν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, αλλά το να παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος ο παίκτης την στιγμή που είναι και τραυματίας (θα μείνει περίπου για ένα μήνα εκτός σύμφωνα με τα ρπορτάζ της Δοξας) προφανώς και αποτελεί ένα κομμάτι…προώθησης που μόνο καλό δεν κάνει στον ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα Άρθρα