Σύσκεψη και με Κάμπος

από AllAboutARIS

Επί τάπητος τα μεταγραφικά αλλά και οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και το τεχνικό τιμ.

Το σημερινό ρεπό δίνει την καλύτερη αφορμή αφού ούτως ή άλλως ήταν στα σκαριά από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο λόγος για τη σύσκεψη κορυφής που κλείστηκε για σήμερα το μεσημέρι, παρόντος για πρώτη φορά και του Πάουλο Κάμπος. Το βασικό θέμα στην ατζέντα θα είναι η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΡΗ αφού ο καιρός πλησιάζει και η ανάγκη προσθηκών επιβεβλημένη.

Ο βραζιλιάνος τεχνικός θα ενημερώσει τον Γιώργο Γαλανό αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Τοπαλίδη για τα μέχρι σήμερα συμπεράσματά του για το υλικό και τις ανάγκες του και θα κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις για τις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί η ομάδα.

Στην κουβέντα θα πέσουν και τα πρώτα ονόματα στο τραπέζι αφού ήδη έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες ώστε να γίνει το… ξεσκαρτάρισμα. Παράλληλα θα τεθούν επί τάπητος και οργανωτικά ζητήματα με αφορμή τα κρούσματα με το πετρέλαιο και το πούλμαν που απειλούν να χαλάσουν το κλίμα ευφορίας από τις δυο συνεχόμενες νίκες.

Προτεινόμενα Άρθρα