Ευτυχώς, βρήκε τη λύση ο Ανδριανός!

από AllAboutARIS

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, σε ομιλία του στην Κρήτη, αναφέρθηκε σε όσα τραγικά έχουν συμβεί τελευταία και προανήγγειλε νέο αθλητικό νομοσχέδιο

«Την επόμενη εβδομάδα, καταθέτω προς διαβούλευση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο» είπε σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, σε ομιλία του στην Κρήτη, αναφέρθηκε σε όσα τραγικά έχουν συμβεί τελευταία και προανήγγειλε νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Αναλυτικά…

«Αυτά που συμβαίνουν – η βία, οι εκβιασμοί, οι δολοφονικές επιθέσεις – δεν είναι αθλητισμός. Είναι μια νοσηρή κατάσταση που εξυπηρετεί οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αθλητισμό. Αθλητισμός είναι τα παιδιά, οι νέοι μας, οι αθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους, τις διακρίσεις τους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι τα παιδιά, οι νέοι μας που αγωνίζονται καθημερινά στα γήπεδα και γενικά τους αθλητικούς χώρους, πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες. Αυτά είναι ο αθλητισμός! Γιατί ο αθλητισμός εμπεριέχει αξίες και ιδανικά.

Με όλα λοιπόν αυτά τα καταδικαστέα που συμβαίνουν στο λαοφιλέστερο σπορ, το ποδόσφαιρο, συνεχίζει η απαξίωσή του. Και εδώ δεν χωρά υποκρισία από κανένα. Όταν καλείς την πολιτεία να παρέμβει απαιτείται να το εννοείς πραγματικά, χωρίς υπεκφυγές και προσχήματα, χωρίς προφάσεις εν αμαρτίαις – τύπου αυτοδιοίκητου. Γιατί το αυτοδιοίκητο αφορά απολύτως συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορεί να ξεχειλώνει κατά το δοκούν.

Προτεινόμενα Άρθρα