Αισιοδοξεί ο Βένος

από AllAboutARIS

Μία καλύτερη αίσθηση αποκτά ο Γιάννης Βένος μετά την έλευση του Πάουλο Κάμπος και του Γιάννη Τοπαλίδη στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την άνοδο της ομάδας και τοποθετήθηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μιλώντας στον «Arena fm».

Αναλυτικότερα είπε:

Για το αν πίστευε ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική: «Όχι. Ούτε ποδοσφαιριστής ούτε κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό».

Για τις δηλώσεις του Χαβίτο ότι δεν πληρώθηκαν, ενώ υπήρχαν έσοδα στην ομάδα: «Λάθος εκτιμήσεις από ανθρώπους που δεν είχαν γνώση πάνω στο αντικείμενο».

Για το ό,τι ο Γαλανός θα πρέπει να πάρει δίπλα του ανθρώπους που να γνωρίζουν το αντικείμενο: «Έτσι είναι. Δείχνει ότι η έλευση του Κάμπος έχει επηρεάσει θετικά την ομάδα και ο Τοπαλίδης έχει μια προσωπικότητα που θα βοηθήσει τον σύλλογο. Προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και πιστεύω ότι οι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για τη δηλωση του Πόι ότι τα γήπεδα είναι χάλια: «Οι υποδομές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Εδώ και σε ορισμένα γήπεδα της Α’ Εθνικής υπάρχουν προβλήματα σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Πρέπει όμως να τα ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα ο ΑΡΗΣ, να κερδίζει κάθε Κυριακή με τον κόσμο να είναι δίπλα της, είτε χάνει είτε κερδίζει».

Για το ό,τι τον ΑΡΗ τον ενδιαφέρει η άνοδος στη Β’ Εθνική: «Πρέπει να βάλει τις βάσεις από φέτος για του χρόνου, παίρνοντας τον Ιανουάριο δυο-τρεις παίκτες και να δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο που θα στηρίζεται σε παίκτες που θα έχουν τις δυνατότητες να εκπροσωπήσουν την ομάδα επάξια στην Β’ Εθνική».

Για το αν έχει δει παιχνίδια του ΑΡΗ: «Ναι στα εντός έδρας παιχνίδια πήγα».

Για το ό,τι ο προπονητής ζήτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές: «Ο προπονητής βλέπει που πονά η ομάδα και θα ζητήσει και τους ανάλογους παίκτες. Εμείς βλέπαμε ότι είχε πρόβλημα και στη θέση του σέντερ μπακ, όμως βλέπω ότι έχει αρχίσει να καλύπτεται σιγά-σιγά. Νομίζω ότι κινείται σωστά η ομάδα και ο κ. Γαλανός έχει τη διάθεση να κάνει την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

Προτεινόμενα Άρθρα