Ρίξτε τους στην Γ εθνική!

από AllAboutARIS

Έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν ο κ. Σαββίδης κάνει πράξη τα λόγια του ή απλά το είπε για να το πει, όπως επίσης θα πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να εισπράξει τα εκατομμύρια των ευρώ που του οφείλονται και παραμένουν παγωμένα

Άρχισαν και πάλι το κλάμα για τα χρέη του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν μπήκαν σε καμία ρύθμιση. Καταρχήν σε πρώτη φάση να σημειώσουμε το εξης: Το ότι δεν μπήκαν στην ρύθμιση τους ενοχλεί; Μάλλον όχι. Θα τους  ενοχλούσε αν πιέζονταν για να πληρώσουν τα χρέη τους. Τον ΠΑΟΚ δεν τον ενοχλεί κανένας. ΧΡΩΣΤΑΝΕ 33 ΕΚ ΕΥΡΩ και παίρνουν κανονικά αδειοδότηση, παίζουν κανονικά στο πρωτάθλημα, δεν πληρώνουν ούτε καν έναντι από τα συγκεκριμένα χρέη που παραμένουν παγωμένα εδώ και 8-9 χρόνια και κάποια άλλα από την εποχή Μπατατούδη ακόμα!!! Και φαίνεται ξεκαθαρα ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Την ίδια στιγμή ΑΡΗΣ ( ή και άλλες ομάδες όπως η Λάρισα, η ΑΕΚ κτλ) πήγαν στην Γ εθνικη. Αρχικά γιατί δεν πήρε αδειοδότηση επειδή δεν είχε πλάνο βιωσιμότητας με το ένα πέμπτο των χρεών προς το Δημόσιο. Η μη αδειοδότηση έφερε απαξίωση, έφερε και τον υποβιβασμό και την αναγκαστική πτώση στην Γ εθνική.

Την ίδια στιγμή ο συμπολίτης μέσω του μεγαλομετόχου απέιλησε ότι αν δεν γίνει η ρύθμιση θα πάει στην Γ εθνική από μόνος του. Πέρα από το ενδιαφέρον που προκύπτει για το κατά πόσο αυτές οι απειλές είναι απλά πυροτεχνήματα και λόγια του αέρα που βέβαια τώρα γυρνάνε μπούμερανγκ, θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι πάρα πολύ απλά.

Σε μία χώρα που υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται δεν χρειάζεται να ακούμε απειλές από τον κάθε επιχειρηματία ότι θα πάει την ομάδα στην Γ εθνική αν δεν του κάνουν μία ρύθμιση όπως την θέλει ο ίδιος και όχι όπως επιτάσσει ο νόμος. ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Αν υπάρχει κράτος, αν υπάρχουν νόμοι και ισονομία ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Το μήνυμα είναι ένα προς όλους τους βουλευτές που θέλουν να λένε ότι υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Εφαρμόστε το νόμο. ΞΕΠΑΓΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ! 

Προτεινόμενα Άρθρα